PNL a aprobat alianţa electorală PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare

A fost aprobată şi fuziunea cu ALDE.

158 afișări
Imaginea articolului PNL a aprobat alianţa electorală PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare

PNL a aprobat alianţa electorală PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare

„Partidul Naţional Liberal rămâne cel mai important partid al dreptei româneşti, partidul integrator care îşi propune să înglobeze toate curentele de orientare politică de dreapta din România. Astăzi, în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PNL a fost aprobată fuziunea cu ALDE”, transmite PNL.

Tot duminică a fost aprobată alianţa electorală PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare, dar şi numirea lui Vlad Nistor drept membru în Biroul Executiv, cu rang de vicepreşedinte.

„De acum înainte nu avem altceva de făcut decât să ne implicăm cât mai mult în activitatea noastră. Există entuziasm, există motivare şi trebuie să avem încredere în forţele noastre, să putem duce toate etapele anului electoral 2024”, declară Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici