PNL depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale

PNL va depune luni un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale, a anunţat Nicoleta Pauliuc, senator liberal.

550 afișări
Imaginea articolului PNL depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale

PNL depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale

„Astăzi (luni - n.r.), în Parlament şi comisiile de specialitate, Comisia de buget finanţe şi Comisia de muncă, grupul Partidului Naţional Liberal depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale”, afirmă Nicoleta Pauliuc.

Ea specifică faptul că amendamentul vizează nu numai pacientul oncologic.

„Nu putem accepta ca în momentul în care un pacient oncologic se îmbolnăveşte, merge la tratament, concediul medical pe care statul i-l dă pentru susţinerea ca el să meargă mai departe şi să obţină victoria cu acest diagnostic, concediul medical să fie impozitat”, încheie Pauliuc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici