PNL înlocuieşte candidatul pentru Primăria sectorului 3. Deputatul Cristina Pocora în locul lui Ştefan Florin Vasile

Comisia de unificare a decis, joi, înlocuirea lui Ştefan Florin Vasile cu deputatul PNL Cristina Pocora în cursa pentru Primăria sectorului 3, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

806 afișări
Imaginea articolului PNL înlocuieşte candidatul pentru Primăria sectorului 3. Deputatul Cristina Pocora în locul lui Ştefan Florin Vasile

Deputatul PNL Cristina Pocora candidează la Primăria sectorului 3, în locul lui Ştefan Florin Vasile (Imagine Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Liberalii o vor susţine pe Cristina Pocora în cursa pentru Primăria sectorului 3, în locul lui Ştefan Florin Vasile, decizia fiind luată pe fondul unor nemulţumiri ale organizaţiei sector 3, cu privire la modul în care Ştefan Florin Vasile şi-a implementat campania electorală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 26 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici