PNL şi UDMR depun luni la Biroul Electoral Central listele de semnături pentru alegerile parlamentare, iar PSD marţi

PNL şi UDMR depun luni la Biroul Electoral Central listele de semnături pentru alegerile parlamentare, iar PSD marţi, în vreme ce USR nu a strâns încă numărul necesar.

629 afișări
Imaginea articolului PNL şi UDMR depun luni la Biroul Electoral Central listele de semnături pentru alegerile parlamentare, iar PSD marţi

PNL şi UDMR depun luni la Biroul Electoral Central listele de semnături pentru alegerile parlamentare, iar PSD marţi (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Luni la ora 14.30 la BEC vor veni reprezentanţii PNL, printre care Alina Gorghiu, Gheorghe Falcă, Mihai Voicu. La ora 16.00 vor sosi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, însoţit de senatorii şi deputaţii Uniunii.

PSD va depune listele cu semnături marţi.

USR a anunţat duminică faptul că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi fostul secretar de stat Valeriu Nicolae au semnat pentru ca Uniunea Salvaţi România să poată candida la alegerile parlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici