Ponta: Am mai mare încredere în femei în politică decât în bărbaţi, sunt mai apropiate de loialitate

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, sâmbătă, la Iaşi, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, că are mai multă încredere în femeile din politică decât în bărbaţi pentru că acestea "sunt mai apropiate de loialitate şi de combaterea ideilor de trădare şi oportunism".

284 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am mai mare încredere în femei în politică decât în bărbaţi, sunt mai apropiate de loialitate

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Am mai multă încredere în femeile din politică decât în bărbaţi. Cred că loialitatea, combaterea ideii de trădare şi de oportunism sunt mult mai apropiate de dumneavoastră. Sunt convins ca aici în sală sunt femei care vor rămâne suporteri, fane ale lui Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană. Aş vrea ca la un moment dat să se facă în partid şi un grup de doamne care să fie fane ale mele, dar în noua conducere a partidului am pierdut competiţia cu Liviu Dragnea. Nici mustaţă nu o să am, aşa că mă mulţumesc cu locul doi", a spus Victor Ponta la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, care are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iaşi.

El le-a mai spus participantelor la eveniment că ţara trebuie scăpată de "buba": "Boc a plecat, Anastase a plecat, Udrea a plecat, mai este un domn care trebuie să plece".

Ponta a mai afirmat că obiectivul său şi al PSD este "îndreptarea răului din ultimii zece ani".

"Să nu lăsăm în fruntea ţării un om cu aceleaşi metehne şi defecte, să vindecăm toare rănile din ultimele zece ani, să punem în locul urii toleranţa", a adăugat liderul PSD.

În momentul în care acesta a ajuns la Casa Sindicatelor din Iaşi, unde are loc Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, a fost întâmpinat de câteva persoane care se opun proiectului de la Roşia Montană şi care aveau pancarte cu mesajele "Salvaţi Roşia Montană", "Dragi doamne şi domnişoare, Iaşiul nu vrea cianurare".

La evenimentul de la Casa de Cultură sunt prezente peste o mie de femei, membre ale organizaţiilor de femei din PSD, ministrul Mediului, Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social Democrate, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dan Şova, parlamentari din judeţele Moldovei, precum şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici