Ponta: Băsescu seamănă foarte mult cu Ianukovici, au pierdut simţul realităţii şi vor să aibă puterea

Preşedintele Traian Băsescu seamănă foarte mult cu Viktor Ianukovici, fostul preşedintele prorus al Ucrainei, fiind oameni care au stat mult la putere, au pierdut simţul realităţii şi sunt în stare de orice când pierd puterea, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

176 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu seamănă foarte mult cu Ianukovici, au pierdut simţul realităţii şi vor să aibă puterea

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu cred că Băsescu seamănă foarte tare cu Ianukovici, foarte tare seamănă: oameni care au stat mult la putere, au pierdut simţul realităţii, nu mai vor să plece de la putere şi sunt în stare de orice când pierd puterea", a spus Ponta la Antena 3.

El a arătat însă că mesajul care va fi transmis în acest an este că în România nu va exista un haos ca în Ucraina, cu oameni care se bat în stradă cu poliţia sau părţi din ţară cedate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici