Ponta către ziarişti: Nu vă mai luaţi după "toţi proştii" - Igaş şi Boc

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a recomandat, joi, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Târgu Jiu să nu se mai ia după "toţi proştii", categorie în care i-a nominalizat pe ministrul Internelor, Traian Igaş, şi pe premierul Emil Boc.

27 afișări
Imaginea articolului Ponta către ziarişti: Nu vă mai luaţi după "toţi proştii" - Igaş şi Boc

Ponta către ziarişti: Nu vă mai luaţi după "toţi proştii" - Igaş şi Boc (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Liderul PSD a reacţionat astfel la declaraţia de sâmbătă a lui Igaş, care, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri din cadrul PDL Gorj, a anunţat că judeţul nu-l va mai avea în viitor pe Ponta ca deputat întrucât acesta va candida într-o altă zonă a ţării.

Ponta a dezminţit informaţiile că nu va mai candida la Târgu Jiu, adăugând că, mai degrabă, Igaş are şanse să candideze "în Congo".

"Vreau să vă rog să nu vă mai luaţi după toţi proştii. Ce treabă are Igaş cu judeţul Gorj, cine ce candidează? Păstrând registrul, pot spune că domnul Igaş candidează în Congo, că acolo nu îţi trebuie Bacalaureatul. Voi candida în acelaşi colegiu, dacă nu se schimbă colegiul. Nu voi candida niciodată la alt partid şi nici la alt judeţ", a spus liderul PSD, care este deputat pe colegiul 6 Târgu Jiu.

De asemenea, Ponta a menţionat că l-a inclus pe Igaş în categoria "proşti" şi pentru că a vorbit la Târgu Jiu despre orientarea de dreapta a PDL, în condiţiile în care noul preşedinte al PDL Gorj, senatorul Ion Ruşeţ, este unul dintre importanţii lideri sindicali din minerit şi energie de la nivel de judeţ.

"Când vă spun să nu vă mai luaţi după proşti nu pot să definesc altfel o prostie decât să vii la Gorj şi să vorbeşti de dreapta, când domnul Ruşeţ nu e mare patron sau investitor, ci e şef de sindicat omul. Vii la Gorj şi nici nu ştii măcar cu ce se ocupă preşedintele tău de acolo, aşa încât nu vă mai luaţi după ce spun proştii", a precizat Ponta.

Liderul PSD a declarat că la capitolul "proşti" îl include şi pe premierul Emil Boc, prezent alături de Igaş la alegerile de la PDL Gorj, ocazie cu care a vorbit despre înfiinţarea companiei Electra, a doua zi după declaraţia respectivă o instanţă de judecată dând o hotărâre care blochează complet procesul de înfiinţare a companiei respective.

"Mă refer la domnul Igaş în mod direct, dar şi la domnul Boc, care a venit aici la Târgu Jiu şi a anunţat ce bună va fi Electra şi a doua zi am aflat cu toţii că nu se mai face. Hai, nu-i mai ascultaţi pe oamenii ăştia că în afară de dumneavoastră, cei de la presă, nu-i mai ascultă şi nu-i mai bagă nimeni în seamă. Am văzut că din când în când nici măcar Băsescu nu-i mai bagă în seamă, vorbeşte despre ei la timpul trecut şi bine face", a mai declarat Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici