Ponta: Clarificările lui Antonescu legate de apropierea de Băsescu, necesare

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că, din punctul său de vedere, clarificările făcute de liderul PNL Crin Antonescu legate de apropierea de şeful statului, Traian Băsescu, erau necesare, el arătând că ultimele "gesturi" puteau naşte confuzie şi USL nu are nevoie de aşa ceva.

94 afișări
Imaginea articolului Ponta: Clarificările lui Antonescu legate de apropierea de Băsescu, necesare

Preşeintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze acuzaţiile pe care preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, le-a făcut la adresa preşedintelui PNL, Crin Antonescu, Ponta a răspuns: "Nu au fost nişte acuzaţii. Până la urmă s-a ridicat o problemă esenţială vizavi de USL - dacă domnul Antonescu şi-a schimbat poziţia faţă de Traian Băsescu şi a devenit mai apropiat sau îşi doreşte susţinerea sa".

"Cred că, din punctul meu de vedere, domnul Antonescu a răspus foarte clar că nici vorbă de aşa ceva şi lucrurile astea s-au închis. Dar erau necesare, pentru că ultimele gesturi puteau crea confuzie şi nu avem nevoie de confuzie. Eu zic că toate lucrurile s-au lămurit foarte bine", a adăugat Ponta.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi reacţii cel puţin imorale faţă de social-democraţi şi încearcă se să împrietenească cu Traian Băsescu.

"PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime anul viitor, când sunt două rânduri de alegeri, europarlamnetare şi prezidenţiale. E normal să se pregătească, ca orice partid politic. PNL încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole vizavi de partenerii noştri din USL, PNL ne-a jignit şi pe noi de câteva ori, reacţii cel puţin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL", a afirmat Dan Voiculescu.

Antonescu a declarat, sâmbătă, pentru "Gândul", că declaraţia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu este una "profund neruşinată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici