Ponta: Dăm un semnal de stabilitate confirmând în mare parte conducerile BNR, TVR, SRR, Curte de Conturi

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în deschiderea şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că îşi doreşte ca prin confirmarea, în mare parte, a conducerilor BNR, TVR, SRR şi Curtea de Conturi, să se dea un semnal de stabilitate.

270 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dăm un semnal de stabilitate confirmând în mare parte conducerile BNR, TVR, SRR, Curte de Conturi

Victor Ponta si Mugur Isarescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Astăzi vreau să dăm un semnal foarte clar tot în acelaşi sens de stabilitate numind sau mai bine zis confirmând în mare parte conducerea BNR, Curtea de Conturi, Televiziunea Română, unde rămâne o propunere făcută de foştii noştri colegi liberali. Ideea principală este de a arăta că vrem să avem independenţă şi la TVR, Radio România, celelalte instituţii”, a spus Ponta.

Cele două Camere ale Parlamentului se vor reuni în plen comun, luni, de la ora 16.00, pentru a vota noile componenţe ale Consiliilor de Administraţie ale BNR, Curţii de Conturi şi SRR, precum şi preşedintele SRTV şi un membru al Consiliului ASF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici