Ponta, despre alegeri: Până acum lucrurile au mers bine, nu vreau probleme după închiderea urnelor

Premierul Victor Ponta a declarat că nu există "incidente grave" la alegeri, fiind vorba doar despre incidente obişnuite, şi le-a solicitat prefecţilor să ia toate măsurile astfel încât să nu apară probleme nici după ora 21.00, când se închid urnele.

175 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre alegeri: Până acum lucrurile au mers bine, nu vreau probleme după închiderea urnelor

Ponta, despre alegeri. Până acum lucrurile au mers bine, nu vreau probleme după închiderea urnelor

"Vreau să rog toţi prefecţii, nu există incidente grave, sunt incidente obişnuite pentru ziua votului, mai sunt şase ore, luaţi toate măsurile ca procesul de numărare să se facă la modul cel mai sigur şi transparent. Sunt toate partidele reprezentate în comisiile de numărare. Orice contestaţie să fie verificată. Până acum lucrurile au mers bine, nu vreau să apară probleme. Până în 2014 nu mai sunt alegeri şi să faceţi eforturi ca şi acestea să treacă cu bine", a spus Ponta, în videoconferinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici