Ponta i-a cerut lui Dragnea să le facă jurnaliştilor ”confidenţe” despre discuţia cu Băsescu

Premierul Victor Ponta i-a cerut, marţi, preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, să le facă jurnaliştilor ”confidenţe” despre discuţia pe care acesta a avut-o cu şeful statului, Traian Băsescu, la recepţia dedicată Zilei Naţionale, acesta evitând însă subiectul.

1227 afișări
Imaginea articolului Ponta i-a cerut lui Dragnea să le facă jurnaliştilor ”confidenţe” despre discuţia cu Băsescu

Liviu Dragnea şi Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Premierul Victor Ponta a venit, marţi, la Palatul Parlamentului, însoţit de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, unde au avut o întrevedere cu grupul minorităţilor naţionale.

La intrarea în sala de şedinţă a grupului minorităţilor, jurnaliştii l-au întrebat pe Liviu Dragnea ce a discutat cu Traian Băsescu la recepţia de la Palatul Cotroceni, dedicată sărbătoririi Zilei Naţionale.

Liviu, rămâi tu să le faci confidenţe”, i-a spus Ponta lui Dragnea.

Dragnea a evitat însă să vorbească cu jurnaliştii, preferând să intre direct în sala de şedinţe, în timp ce Ponta a rămas cu jurnaliştii, pentru a face declaraţii politice pe alte teme.

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la recepţia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională, l-a aşteptat pe preşedintele Băsescu, în timp ce acesta se fotografia cu invitaţii, iar la finalul evenimentului a făcut o poză cu şeful statului, cei doi retrăgându-se, împreună, din Sala Unirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici