Ponta: Îl laud pe Ungureanu pentru că, în sfârşit, i-a tăiat banii lui Udrea de la Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că salută unele lucruri pe care le-a făcut premierul Mihai Răzvan Ungureanu, el precizând că îl laudă pe premier pentru că, "în sfârşit", a "tăiat banii" de la PNDI.

446 afișări
Imaginea articolului Ponta: Îl laud pe Ungureanu pentru că, în sfârşit, i-a tăiat banii lui Udrea de la Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Domnul Ungureanu, în sfârşit, a tăiat banii de la marea fraudă a Elenei Udrea, că de aia Elena Udrea e atât de supărată, că i-a tăiat banii Ungureanu de la PNDI. Să-l critic pe Ungureanu pentru asta? Doamne fereşte! O să-l laud, sper să nu se răzgândească", a spus Ponta.

El a adăugat că premierul Ungureanu face foarte bine când sesizează Parchetul referitor la "fraudele cumplite" comise la Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor.

"Acolo o doamnă pusă de domnul Ioan Oltean de un an de zile face prăpăd în banii publici. Ce să fac? Să-l critic pe Ungureanu că în sfârşit îi opreşte din furat? Dimpotrivă, o să salut acest lucru", a spus Ponta.

Liderul PSD l-a lăudat pe premier şi pentru faptul că a declarat că nu le va face facultate maghiarilor prin HG.

"Domnul Ungureanu a mai zis un lucru ieri: că nu le face facultate maghiarilor prin Hotărâre de Guvern. Sper să nu se răzgândească. Dar dacă într-adevăr nu le face facultate, e foarte bine", a mai spus Ponta.

El şi-a exprimat speranţa de a nu fi înţeles greşit atunci când face aceste remarce la adresa premierului.

"Vreau să salut aceste lucruri - sper să nu fiu iarăşi greşit interpretat - am constatat că şi la Antena 3 nu sunteţi chiar foarte violenţi cu domnul Ungureanu, deci apreciaţi discuţia, dialogul", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici