Ponta, invitat la Campionatul de Viteză în Coastă de la Sinaia, competiţie la care a mai participat

Organizatorii Campionatului Naţional de Viteză în Coastă care va avea loc în weekend la Sinaia l-au invitat să participe la acest concurs pe premierul Victor Ponta, care anterior a concurat la acest campionat, printre piloţii înscrişi aflându-se şi fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu.

125 afișări
Imaginea articolului Ponta, invitat la Campionatul de Viteză în Coastă de la Sinaia, competiţie la care a mai participat

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

Organizatorii Trofeului "Sinaia Forever", competiţie care include etapele a şaptea şi a opta din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2012, l-au invitat să participe la competiţia de anul acesta pe premierul Victor Ponta, care a concurat la ediţiile anterioare ale acestui concurs, a declarat ofiţerul de presă al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu.

Aceasta a precizat că premierul "nu a confirmat încă prezenţa la eveniment".

Conform sursei citate, pe lista piloţilor care s-au înscris până acum la competiţia care se va desfăşura între 26 şi 28 octombrie la Sinaia se numără fostul prim- ministru Călin Popescu Tăriceanu şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea.

Cei doi politicieni, care sunt colegi de partid, au participat şi la ediţiile anterioare ale Trofeului "Sinaia Forever".

Mădălina Roşu a afirmat că printre cei care şi-au anunţat prezenţa la competiţia din acest weekend se numără şi campionul naţional la raliu Vali Porcişteanu. Piloţii care vor să participe la această competiţie se pot înscrie până joi, 25 octombrie, orele 15:00.

Conform listei cu piloţii înscrişi, publicată pe site-ul oficial al competiţiei, până acum la cele două etape de campionat câteva zeci de piloţi, unii dintre ei concurând la mai multe categorii.

Traseul pe care se desfăşoară concursul are o lungime de 3.015,2 metri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Anul trecut, Victor Ponta a terminat al treilea, la categoria "H", la care a concurat, etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care s-a desfăşurat la Sinaia, el pilotând un automobil Mitsubishi Lancer Evo X.

Tot atunci, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a participat şi el la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia, s-a clasat pe locul al treilea la categoria "I"- Automobile Istorice, după runda de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici