Ponta: "Jos Băsescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de ţară

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democraţie în România", că "Jos Băsescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de ţară.

889 afișări
Imaginea articolului Ponta: "Jos Băsescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de ţară

Ponta: "Jos Băsescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de ţară (Imagine: Bogdat Sterian/Mediafax Foto)

"Foarte mulţi alţi colegi vorbesc şi cred că singurul proiect politic despre care trebuie să vorbim în continuare este proiectul «Jos Băsescu!». Eu cred că că «Jos Băsescu!» e un slogan de campanie, e o idee, dar nu poate fi un proiect de de ţară. «Jos Băsescu!» se va întâmpla la anul, din fericiere, şi ce facem a doua zi după ce e jos Băsescu?", a spus Ponta.

El a arătat că noul proiect al PSD trebuie să fie noul proiect pentru România.

"Cred că noul proiect al PSD, al nostru, ca social-democraţi, e noul proiect pentru România, o Românie fără Băsescu, fără X, fără Y, dar o Românie care să arate altfel, cum vrem noi să facem România, cum vrem să arate un Guvern, cum vrem să se comporte un Guvern, cum vrem să arate un preşedinte şi cum să se comporte un preşedinte, cum vrem să funcţioneze administraţia publică, Justiţia, ce înţelegem cu adevărat prin stat social", a adăugat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici