Ponta la UDMR: În Constituţie putem găsi formula care să vă garanteze că sunteţi parte a naţiunii

Premierul Victor Ponta le-a spus, sâmbătă, delegaţilor UDMR la Congresul Uniunii, că modificarea articolului 1 din Constituţie va fi greu de acceptat pentru o majoritate parlamentară, dar că împreună pot găsi formula care să le garanteze maghiarilor că sunt parte a naţiunii.

373 afișări
Imaginea articolului Ponta la UDMR: În Constituţie putem găsi formula care să vă garanteze că sunteţi parte a naţiunii

Ponta la UDMR: În Constituţie putem găsi formula care să vă garanteze că sunteţi parte a naţiunii (Imagine: Shutterstock)

"Vreau să fac apel la realismul dumneavoastră şi al nostru, care suntem acum la conducerea ţării. Ştiţi foarte bine cât de greu va fi de acceptat pentru o majoritate parlamentară ideea schimbării articolului 1 din Constituţie", a spus Victor Ponta la Congresul UDMR.

"Cred că la modificare constituţională putem găsi acea formulă care să vă garanteze şi dumneavoastră că sunteţi o parte a naţiunii, o parte legitimă a acestei ţări şi că asta e ţara dumneavoastră, cum e a tuturor românilor", a mai spus premierul Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici