Ponta: Mă deranjează că Vanghelie se consultă cu Guşă. Nu îmi plac mercenarii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi la interviurile "Gândul", că i-a reproşat lui Marian Vanghelie faptul că îl are consultant pe Cozmin Guşă, întrucât nu îi plac mercenarii.

282 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mă deranjează că Vanghelie se consultă cu Guşă. Nu îmi plac mercenarii

Marian Vanghelie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că nu a fost niciodată nici prieten şi nici apropiat cu Vanghelie, având de-a lungul timpului conflicte multe, "unele dintre ele foarte aprinse".

El a spus că, pe lângă performanţele slabe ale organizaţiei PSD Bucureşti, i-a reproşat lui Vanghelie şi faptul că îl are consultant pe Cozmin Guşă, fost secretar general al PSD când partidul era condus de Adrian Năstase.

"Mă deranjează că Vanghelie se consultă cu Guşă. I-am reproşat de mai multe ori şi el mi-a spus că a încetat. Nu am o problemă personală cu Guşă, după cum nu am nici cu Dan Andronic, dar mie nu îmi plac mercenarii, nu cred în ăştia care se învârt de la un partid la altul, ei rămân cu banii şi noi rămânem cu supărarea. Vizita (lui Vanghelie - n.r.) a fost comică, poate doar organizatorii au câştigat ceva", a afirmat Ponta la interviurile Gândul.

El a declarat că preferă să lucreze cu oameni cu mai puţină abilitate politică, dar în care să aibă încredere.

"Nu îmi plac mercenarii, nu îmi plac trădătorii şi nu o să lucrez niciodată cu ei, cu Guşă sau cu Andronic. Prefer să merg pe mâna unor oameni mai puţin experimentaţi, mai puţini abili decât faimoşii Andronic şi Guşă, dar în care să am încredere", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici