Ponta: Nu-mi doresc să fiu preşedinte la PSD Bucureşti. Am alte planuri de carieră

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că nu-şi dreşte să fie preşedinte la PSD Bucureşti şi că are alte planuri de carieră, el precizând că la filiala bucureşteană vor avea loc alegeri "la un moment dat".

622 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu-mi doresc să fiu preşedinte la PSD Bucureşti. Am alte planuri de carieră

Ponta: Nu-mi doresc să fiu preşedinte la PSD Bucureşti. Am alte planuri de carieră (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

El a arătat că, deocamdată, conduce Biroul de coorodonare al PSD Bucureşti, în condiţiile în care vechea conducere a fost dizolvată prin decizia CExN de luni.

Ponta a spus că în prima şedinţă a Biroului coordonator au fost luate o serie de măsuri tehnice, care vizează derularea unor întâlniri, în perioada următoare, cu structurile de conducere de la sectoare, cu parlamentarii, consilierii generali, cu organizaţiile de tineret şi de femei.

"Va fi o discuţie, un audit, ne deschidem pentru toţi cei care vor să vină alături de noi. Nu e supărare, conflict. Orice conflict putem să-l dezamorsăm", a spus Ponta.

El a precizat că se pot lua decizii similare şi în cazul altor filiale dacă va fi cazul şi a precizat că a mai existat o organizaţie la care s-a aplicat o decizie asemănătoare, respectiv la Buzău.

Ponta a admis că pe perioada verii va exista un audit la toate filialele, întrucât PSD se pregăteşte de alegeri, el arătând că organizaţiile se află într-o evaluare continuă.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de luni seară, că, "pentru perioada preelectorală", Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici