Ponta: Perioada de transferuri la USL trebuie să înceteze. Cei care au venit au fost primiţi pe baza unei analize

Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, miercuri, la întâlnirea grupurilor parlamentare USL din Camera Deputaţilor, că perioada de transferuri de la putere la opoziţie trebuie să înceteze, precizând că acei aleşi locali care au venit în USL au fost primiţi în urma unei analize.

381 afișări
Imaginea articolului Ponta: Perioada de transferuri la USL trebuie să înceteze. Cei care au venit au fost primiţi pe baza unei analize

Ponta: Perioada de transferuri la USL trebuie să înceteze. Cei care au venit au fost primiţi pe baza unei analize (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Au fost colegi, dintre aleşii locali care ni s-au alăturat în această perioadă. Acei puţini care au venit au venit pe baza unei analize pe care am făcut-o împreună, fie că a fost vorba de PNL sau PSD. Sunt absolut de acord cu ideea că perioada de transferuri trebuie să înceteze, că cei care suntem acum şi ne batem acum aceştia vor fi şi candidaţii USL, nu alţii care vin la final", a spus Ponta.

El a precizat că parlamentarii puterii au ocazia, la moţiunea de cenzură, să îşi salveze demnitatea şi onoarea faţă de cei care i-au votat şi să se ridice din bănci să voteze.

"Dacă trece moţiunea de cenzură, ne vedem aici, pentru învestirea unui Guvern care să organizeze cât mai rapid alegerile corecte, dacă nu trece, toţi cei care sunteţi prezenţi veţi fi în teritoriu pentru a câştiga alegerile locale, după care şi pe cele parlamentare", a mai spus Ponta.

Victor Ponta a anunţat că miercuri după-amiază USL va depune moţiunea de cenzură, cele trei teme ale documentului fiind planul Guvernului Ungureanu de a vinde ce mai este de vândut, modul în care se cheltuie banul public şi încălcarea principiului constituţional al autonomiei universitare, prin încălcarea Legii educaţiei, pentru sprijinul UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici