Ponta: Propun organizarea Congresului pe 20 aprilie. PSD nu trebuie să se confunde cu Guvernul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN, la care a avut şi presa acces, că propune organizarea Congresului pe 20 aprilie, el arătând că la acest for partidul trebuie pregătit pentru a exista şi acţiona separat de Guvern.

195 afișări
Imaginea articolului Ponta: Propun organizarea Congresului pe 20 aprilie. PSD nu trebuie să se confunde cu Guvernul

Ponta: Propun organizarea Congresului pe 20 aprilie. PSD nu trebuie să se confunde cu Guvernul (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

"Avem Congres. Vă spun de pe acum, nu e nicun secret, o să propun data de 20 aprilie pentru Congresul PSD. O să fie un congres mult mai bun decât congresele de după ce pierdeam alegerile, că atunci, sigur, erau supărări, erau eventual poliţe de plătit. De data asta cred că nu se pune problema de a îndepărta pe cineva ci de a a pregăti partidul ca acesta să existe şi să acţioneze nu independent, dar separat de Guvern", a spus Ponta.

El a arătat că, în opinia sa, PSD nu trebuie să se confunde doar cu Guvernul sau cu activitatea sa ca prim-ministru sau a miniştrilor.

"Important e să înţelegem că nu e acelaşi lucru partidul cu Guvernul, că Guvernul trebuie să aplice politiciele partidului, dar că viaţa partidului înseamnă mult mai mult decât Guvernul, înseamnă aleşii noştri locali, militanţii noştri şi cei care ne-au votat şi ne votează", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici