Ponta: PSD este mai disciplinat decât PNL, unde uneori se vorbeşte şi împotriva lui Antonescu

PSD este un partid mai disciplinat decât PNL, unde sunt şi politicieni care vorbesc chiar împotriva liderului Crin Antonescu, Uniunea Social-Liberală fiind însă cu atât mai unită cu cât preşedintele Traian Băsescu lansează mai multe critici, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

282 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD este mai disciplinat decât PNL, unde uneori se vorbeşte şi împotriva lui Antonescu

Crin Antonescu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Nu toată lumea din partid e de acord cu viziunea mea pro-europeană, însă PSD-ul e mai disciplinat, la PNL eu m-am convins, sunt oameni care vorbesc, uneori şi împotriva lui Crin Antonescu. La PNL e mai puţină disciplină, dar e profilul lor de partid, nu mă uit în curtea lor", a spus Ponta la RTV.

El a amintit în acest context de criticile lui Sorin Roşca Stănescu la adresa sa, când a atenţionat că acesta avea sprijinul conducerii PNL, problemă rezolvată în urma discuţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici