Ponta: PSD, UNPR, PC şi UDMR vor avea o propunere comună, marţi, pentru şefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că PSD, UNPR, PC şi UDMR vor avansa, marţi, o propunere comună pentru şefia ASF, el arătând că va avea o discuţie în prealabil şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pe această temă.

302 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD, UNPR, PC şi UDMR vor avea o propunere comună, marţi, pentru şefia ASF

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte alte instituţii aflate în subordinea Parlamentului, am hotărât împreună să declanşăm procedura în cadrul Parlametului pentru numirea unui nou preşedinte la ASF", a spus Ponta, după reuniunea liderilor coaliţiei guvernamentale.

Întrebat pe cine susţine la preşedinţia ASF şi dacă Mişu Negriţoiu este o variantă, Ponta a răspuns: "Urmează să am o discuţie azi sau mâine cu guvernatorul BNR, domnul Isărescu, şi marţi grupuruile PSD, UNPR, PC şi UDMR vom avea o propunere comună".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici