Ponta: Unificarea dreptei cu un singur candidat la prezidenţiale, o impresie greşită. Nu se va alege între stânga-dreapta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta susţine că unificarea dreptei cu un singur candidat la alegerile prezidenţiale este "o impresie greşită", deoarece societatea românească nu va fi încă, în toamnă, divizată între stânga şi dreapta, ci va alege între continuarea sau schimbarea regimului Băsescu.

723 afișări
Imaginea articolului Ponta: Unificarea dreptei cu un singur candidat la prezidenţiale, o impresie greşită. Nu se va alege între stânga-dreapta

Ponta: Unificarea dreptei cu un singur candidat la prezidenţiale, o impresie greşită. Nu se va alege între stânga-dreapta (Imagine: Shutterstock)

"Există o axă şi două echipe, a treia echipă nu există niciodată. Eu ştiu de la sport, suntem echipa albă şi echipa neagră. În 2014, încă, societatea românească nu va fi divizată între stânga şi dreapta, că Ponta e stânga şi Antonescu sau cine mai e - deapta. Societatea românească în 2014, şi ăsta a fost unul dintre principiile pe care s-a construit USL, va avea de ales între continuarea regimului şi a modului de conducere a ţării Traian Băsescu şi anti-Băsescu, un alt model de conducere a ţării, Antonescu şi azi, indiferent cât de supărat e pe mine, este în tabăra anti-Băsescu", a spus Ponta la Antena 3.

El a susţinut astfel că unificarea dreptei cu un singur candidat la alegerile prezidenţiale este o impresie greşită, deoarece alegătorii vor vota între continuarea sau schimbarea regimului Băsescu.

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că PMP ia în calcul ca PNL să susţină candidatul acestui partid în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de la sfârşitul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici