Ponta va efectua o vizită oficială în Georgia, mergând însă în prealabil la Chişinău

Premierul Victor Ponta se va afla, în perioada 14-15 martie, în vizită oficială în Georgia, după ce în prealabil va merge însă la Chişinău, unde va avea o întrevedere cu omologul său moldovean, Iurie Leancă, informează Guvernul.

134 afișări
Imaginea articolului Ponta va efectua o vizită oficială în Georgia, mergând însă în prealabil la Chişinău

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Potrivit Executivului, deplasarea programată constituie prima vizită oficială la nivel de prim-ministru al României în Georgia.

În Georgia, Ponta va fi primit de preşedinte, de premier şi de preşedintele Parlamentului.

Conform sursei citate, vizita constituie şi un mesaj clar de sprijin pentru aspiraţiile europene şi euro-atlantice ale Georgiei, "având în vedere şi contextul dat de evoluţiile actuale din regiune", urmând să fie discutate modalităţile concrete de sprijin de către România în ceea ce priveşte parcursul european al Georgiei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici