Ponta: Vreau ca Năstase, Iliescu şi Geoană să mă sprijine să construim un viitor pentru PSD

Vicepreşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că îi mulţumeşte lui Adrian Năstase pentru susţinerea pe care i-o acordă în cursa pentru şefia PSD, el precizând că îşi doreşte ca şi Ion Iliescu şi Mircea Geoană să îl sprijine ca, imediat după Congres, să construiască un viitor pentru PSD.

29 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vreau ca Năstase, Iliescu şi Geoană să mă sprijine să construim un viitor pentru PSD

Ponta: Vreau ca Năstase, Iliescu şi Geoană să mă sprijine să construim un viitor pentru PSD (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Îi mulţumesc domnului Năstase şi vreau să nu-l dezamăgesc. Vreau ca şi Ion Iliescu, şi Adrian Năstase şi toţi cei care au făcut ceva pentru acest partid să mă sprijine - şi Mircea Geoană, şi toţi ceilalţi - să mă sprijine începând de luni să construim un viitor pentru acest partid, pentru că cei care ne-au votat au nevoie de o speranţă din partea noastră, au nevoie de stabilitate", a spus Ponta.

El a arătat că se bucură că sunt oameni experimentaţi care candiează pentru celelalte funcţii de conducere, apreciind că împreună cu aceştia o să facă "treabă bună".

"Sunt sigur că PSD vrea să aibă o şansă pentru viitor", a mai spus Ponta, răspunzând astfel unei întrebări care viza siguranţa sa legată de câştigarea preşedinţiei PSD la Congresul de sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici