Preda: "Reformiştii" nu au 35 de semnături pentru depunerea unei moţiuni pentru şefia PDL

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că iniţiatorii platformei lansate recent pentru ca PDL să devină "un partid popular modern" nu au strâns cele 35 de semnături necesare pentru depunerea unei moţiuni în vederea alegerilor interne din 14 mai.

41 afișări
Imaginea articolului Preda: "Reformiştii" nu au 35 de semnături pentru depunerea unei moţiuni pentru şefia PDL

Preda: "Reformiştii" nu au 35 de semnături pentru depunerea unei moţiuni pentru şefia PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu avem 35 de semnături. Din reacţiile culese, nu există acest potenţial. O regret", a spus Preda, răspunzând unei întrebări.

El a precizat că, în acelaşi timp, îşi asumă această "marginalizare".

Cristian Preda a menţionat totodată că el şi colegii săi care au lansat acea platformă nu doresc să adopte o atitudine care să fie o frondă.

Întrebat dacă vor încerca să discute cu colegii de partid care depun moţiuni să preia din ideile lor, Preda a menţionat că în următoarele zile sunt programate câtva întâlniri în acest sens.

"Nu ne dăm în lături de la acest dialog", a subliniat el.

Preda a mai spus că i se pare onest din partea sa ca în perioada următoare să nu se angajeze într-o critică a vreuneia dintre tabere.

Despre o posibilă susţinere a vreuneia dintre moţiuni, Preda a precizat că ceea ce este sigur este că le va citi pe cele care vor fi depuse.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici