Predoiu: Suntem datori să creăm un vehicul politic care să-l scoată pe Ponta în decor

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, că obiectivul politic al PDL este o dreaptă unită şi puternică printr-o fuziune între PDL şi PNL, arătând că trebuie creat "un vehicul politic care să-l scoată" pe Victor Ponta "în decor".

188 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Suntem datori să creăm un vehicul politic care să-l scoată pe Ponta în decor

Catalin Predoiu (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"În acest moment, obiectivul nostru politic este o dreaptă unită şi puternică şi un proiect pentru o Românie europeană. O dreaptă unită şi puternică înseamnă în primul rând o fuziune între PDL şi PNL, susţin categoric, cu toată convingerea, acest obiectiv. Noi suntem datori să creăm un mecanism politic, un vehicul politic, care să-l scoată pe domnul Ponta în decor şi care să dea României o guvernare pe care o merită, că dea României un proiect de ţară european. Ne-am angajat pe acest drum", a precizat Cătălin Predoiu, după şedinţa Colegiului Director al PDL.

Cătălin Predoiu este candidatul PDL pentru Preşedinţia României. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că Predoiu are tot sprijinul partidului şi va intra "în toate analizele" şi sondajele de cercetare sociologică, care vor stabili profilul candidatului unic al PDL şi PNL la prezidenţiale.

Blaga a mai spus că speră ca până la 1 august să se ştie numele candidatului pentru prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici