Prefectul de Teleorman, înlocuit de subprefectul judeţului

Premierul Dacian Cioloş a decis, în şedinţa de Guvern de miercuri, înlocuirea prefectului de Teleorman, Carmen Daniela Dan, cu subprefectul judeţului, Liviu Dumitraşcu.

1156 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Teleorman, înlocuit de subprefectul judeţului

Prefectul de Teleorman, înlocuit de subprefectul judeţului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a fost decisă, în şedinţa de miercuri, eliberarea din funcţie a prefectului judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan, şi înlocuirea sa cu subprefectul judeţului, Liviu Dumitraşcu.

De asemenea, au mai fost eliberaţi din funcţie: Romulus Cătălin Pantazi - subprefect al judeţului Ilfov, Vasile Alexandru Dimitriu Bondrea - subprefect al judeţului Maramureş, Vlad Ciurea - subprefect al judeţului Neamţ, Atanasă Nistor - subprefect al judeţului Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, în locul lor au fost numiţi, cu caracter temporar, Gavriş Ardelean - în judeţul Maramureş, Iulian Jugan - în judeţul Neamţ, Radu Ionuţ Creţuleac - în judeţul Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici