Premierul Cioloş i-a dat lui Donald Tusk o caricatură pentru a-şi "descreţi fruntea"

Premierul Dacian Cioloş a avut, marţi, o întrevedere cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu care a discutat despre concluziile reuniunii UE-Turcia, absorbţia fondurilor europene şi sprijinul pentru R. Moldova, la final, şeful Executivului oferindu-i oficialului european o caricatură.

4890 afișări
Imaginea articolului Premierul Cioloş i-a dat lui Donald Tusk o caricatură pentru a-şi "descreţi fruntea"

Premierul Cioloş i-a dat lui Donald Tusk o caricatură pentru a-şi "descreţi frunţile"

"După o reuniune lungă a şefilor de stat şi de guvern din UE pentru a găsi o cale de cooperare cu Turcia pe problema migranţiilor, i-am oferit preşedintelui Donald Tusk o caricatură realizată de Ştefan Popa Popa's pentru a ne mai descreţi frunţile. Discuţia noastră însă a fost consistentă în ceea ce priveşte provocările momentului la nivel european, în ceea ce priveşte obiectivele noastre în România, precum şi în ceea ce priveşte sprijinul pentru Republica Moldova. Preşedintele Tusk nu doar că întelege demersul nostru dar ne va oferi tot sprijinul" a scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, potrivit Guvernului, premierul Dacian Cioloş a discutat cu preşedintele Consiliului European despre absorbţia fondurilor europene şi conţinutul declaraţiei cu care s-a încheiat reuniunea şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană, la care a fost invitat şi premierul turc, Ahmet Davutoglu.

Vizita oficială a lui Dacian Cioloş la Bruxelles s-a încheiat cu o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii de români din Belgia, prilej cu care a susţinut necesitatea unei mai bune valorificări a experienţei comunităţilor de români din străinătate, prin schimburi de experienţă la nivelul comunităţilor locale din România, dar şi în plan economic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici