Premierul demis, nou atac la Iohannis: Un preşedinte care nu iubeşte românii, lângă care a leşinat un om şi el n-a schiţat niciun gest

Viorica Dăncilă l-a atacat, vineri, pe preşedintele Iohannis spunând în alocuţiunea susţinută în localitatea Săuleşti din Bacău că românii au un preşedinte care nu-i iubeşte, „lângă care a leşinat un om şi el n-a schiţat niciun gest”.

896 afișări
Imaginea articolului Premierul demis, nou atac la Iohannis: Un preşedinte care nu iubeşte românii, lângă care a leşinat un om şi el n-a schiţat niciun gest

Dăncilă: Avem un preşedinte lângă care a leşinat un om şi el n-a schiţat niciun gest

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, în Bacău că preşedintele Iohannis se gândeşte la români doar din cinci în cinci ani şi trebuie să spună câte măsuri dintre cele promise românilor a realizat.

„Ne-am săturat să ne privească cu aroganţă de la microfonul administraţiei prezidenţiale un preşedinte care se gândeşte la români din cinci în cinci ani şi atunci doar pentru a-i numi şi a-i susţine pe cei care iau măsuri împotriva românilor. Ne-am săturat ca preşedintele să stea în vacanţă să stea în weekend-uri prelungite când ar trebui să fie în mijlocul românilor, să muncească pentru români 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Să vină şi să spună ce a făcut în cei cinci ani în care a fost preşedintele României, câte măsuri din ceea ce a promis românilor a realizat”, a spus Dăncilă.

Liderul PSD a mai spus că preşedintele nu-i iubeşte pe oameni şi a amintit de incidentul în care un militar a leşinat în la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa spunând că Iohannis „nu a schiţat un gest măcar că îi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lui”.

Avem un preşedinte care nu iubeşte românii, nu empatizează cu românii avem un preşedinte lângă care a leşinat un om şi nu a schiţat un gest măcar că îi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Avem un preşedinte care de fiecare dată a blocat Guvernul României, a blocat Parlamentul României în toate măsurile care trebuia să le ia pentru români. Avem un preşedinte care ar trebui să fie un model în respectarea legilor acestei ţări, dar preşedintele Iohannis a încălcat şi încalcă legea fundamentală, încalcă Constituţia României pentru că are impresia că îşi poate permite orice”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Premierul demis Viorica Dăncilă se află sâmbătă într-o vizită în judeţul Bacău, unde a participat dimineaţă la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova, după care a mers în localitatea Săuleşti. Din programul zilei mai fac parte vizite în comunele Tamaşi şi Doftana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici