Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte cu unii dintre membrii Cabinetului pentru noi discuţii pe buget

Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte marţi la această oră cu unii dintre membrii Cabinetului său, la sediul din cartierul Băneasa al formaţiunii social-democrate, întrunirea având un caracter informal.

815 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte cu unii dintre membrii Cabinetului pentru noi discuţii pe buget

Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte cu unii dintre membrii Cabinetului pentru noi discuţii pe buget (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

La întâlnire este aşteptat şi preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Dragnea, a declarat luni seara că atât el, cât şi premierul Grindeanu sunt nemulţumiţi pentru că nu s-a aplicat în proiectul de buget ce s-a stabilit la plecarea în SUA.

''Şi eu, şi premierul am fost nemulţumiţi constatând că ce am stabilit la plecare din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget. Azi am stat la discuţii cu ministru de Finanţe. De mâine de la 9.00 fiecare ministru e chemat pentru a se rediscuta bugetul şi pentru a se discuta bugetul altor instituţii neguvernamentale'', a spus Dragnea la o televiziune.

Întrebat ce este în neregulă, Dragnea a precizat: ''Nu am înţeles nici eu, nici premierul de ce a trebuie să se mărească bugetul SRI. Poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%. La Cameră putem funcţiona. De ce s-a mărit buget SRI? Nici eu, nici premierul Grindeanu nu am primit răspunsuri serioase, argumentate, urmând ca mâine să se reia discuţia''.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici