Premierul Tudose a discutat cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto

Premierul Mihai Tudose a analizat joi, cu reprezentanţii Dacia perspectivele de dezvoltare a investiţiilor în industria auto din România, el prezentând câteva dintre măsurile pe care Guvernul le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, printre care finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

1075 afișări
Imaginea articolului Premierul Tudose a discutat cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto

Premierul Tudose a discutat cu reprezentanţii Dacia despre dezvoltarea investiţiilor în industria auto

”Prim-ministrul Mihai Tudose a analizat astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Dacia Renault (Groupe Renault România) perspectivele de dezvoltare a investiţiilor în industria auto din România. Şeful Executivului a subliniat potenţialul României de a atrage investiţii străine şi a prezentat câteva dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat sau le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru România, nu doar pentru investitori. Un exemplu menţionat în acest sens de premierul Mihai Tudose a fost finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Premierul a amintit faptul că documentaţia pentru două dintre secţiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

”Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede şi am deblocat deja nişte lucruri”, a declarat, potrivit comunicatului, prim-ministrul Mihai Tudose.

Alte subiecte abordate au fost legate de stimularea înnoirii parcului de vehicule înscrise în circulaţie şi a activităţilor de excelenţă, cercetare şi inovare în industria auto, în condiţiile în care Renault România are toate diviziile de business specifice industriei automotive.

”România este o ţară foarte importantă pentru Renault, iar Dacia este o marcă foarte importantă pentru Grupul Renault România şi vrem ca povestea de succes şi colaborarea noastră să continue”, a declarat Yves Caracatzanis, preşedinte director general al Grupului Renault România.

Din 1999 până în prezent, Renault a investit în România 2,5 miliarde de euro şi a creat circa 16.700 locuri de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici