Preşedintele Băsescu, întâmpinat la Preşedinţia germană de un grup de copii români

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, joi, la Berlin, cu omologul german, Christian Wulff, fiind întâmpinat, la sediul Preşedinţiei, şi de un grup de copii români, şeful statului discutând cu aceştia pentru câteva momente.

379 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu, întâmpinat la Preşedinţia germană de un grup de copii români

Preşedintele Băsescu, întâmpinat la Preşedinţia germană de un grup de copii români

Ceremonia primirii oficiale a cuprins un ceremonial militar. Preşedintele Traian Băsescu şi omologul german au făcut o fotografie oficială, iar şeful statului român a semnat în Cartea de onoare a Preşedinţiei Germaniei.

La ceremonia militară au asistat şi 12 copii. La finalul ceremoniei, Traian Băsescu s-a îndreptat spre aceştia şi li s-a adresat în limba engleză, însă unul dintre copii i-a spus că sunt români.

"Ce faceţi? De unde sunteţi?", i-a întrebat Traian Băsescu pe copii. Aceştia au spus că sunt români, învaţă în Germania, iar părinţii lor muncesc în această ţară.

După această discuţie, cei doi şefi de stat şi delegaţiile oficiale au intrat în sediul Preşedinţiei şi au început întrevederile oficiale.

La ora transmiterii acestei ştiri, Băsescu şi Wulff poartă convorbiri tete-a-tete.

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, joi, la Berlin, pentru vizita oficială de o zi. El se va întâlni şi cu cancelarul german Angela Merkel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici