Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta, unul lângă celălalt la bilanţul MApN

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta participă, joi dimineaţă, la bilanţul activităţii MApN pe 2013, cei doi stând unul lângă celălalt la prezidiu şi schimbând, la începutul evenimentului, câteva cuvinte în timpul intonării inmului.

1573 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta, unul lângă celălalt la bilanţul MApN

Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta, unul lângă celălalt la bilanţul MApN (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Premierul a sosit primul la MApN, ulterior sosind şi preşedintele Traian Băsescu, la sosirea căruia a fost intonat imnul. Cei doi au fost întâmpinaţi, la intrarea în sediul Ministerului, de către ministrul Apărării, Mircea Duşă.

Ulterior, la intrarea în sala unde are loc activitatea de bilanţ, a fost intonat imnul din nou, iar preşedintele şi premierul s-au aşezat la prezidiu. Înainte de a se aşeza, în timpul intonării imnului, cei doi au schimbat câteva cuvinte. Ulterior, în timpul discursului introductiv al ministrului Duşa, cei doi au dialogat din nou, pentru câteva momente.

După începerea evenimentului de bilanţ, presa a fost invitată afară din sală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici