Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, face vineri o vizită oficială în Belgia

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, face, vineri, o vizită oficială în Belgia, urmând să se întâlnească cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor, André Flahaut.

75 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, face vineri o vizită oficială în Belgia

Valeriu Zgonea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va efectua, vineri, 20 septembrie, o vizită oficială în Belgia", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

El se va întâlni inclusiv cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor, André Flahaut.

"Cu acest prilej, preşedintele Camerei Deputaţilor va avea întrevederi cu înalte oficialităţi de la Bruxelles, printre care preşedintele Camerei Reprezentanţilor, André Flahaut, vicepreşedintele Comisiei Europene şi Comisarul european pentru relaţii interinstituţionale şi administraţie, Maroš Šefčovič, precum şi Comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom", se arată în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici