Preşedintele Comisiei de cultură: Directorul interimar al TVR chemat la audieri, după difuzarea interviului cu Ghiţă

Preşedintele Comisiei de cultură, deputatul PNL Gigel Ştirbu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că i-a trimis directorului interimar al TVR, Doina Gradea, solicitarea de a veni în faţa comisie pentru a da explicaţii în contextul în care TVR a difuzat interviul cu deputatul fugar Sebastian Ghiţă.

1413 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei de cultură: Directorul interimar al TVR chemat la audieri, după difuzarea interviului cu Ghiţă

Preşedintele Comisiei de cultură: Directorul interimar al TVR chemat la audieri, după difuzarea interviului cu Ghiţă

„Am trimis o invitaţie doamnei director interimar pentru ca marţi, 20 martie, ora 12:00, să fie prezentă la audieri în faţa membrilor comisiei. Acel interviu cu Serbastian Ghiţă a fost difuzat de patru televiziunii în acelaşi timp. Pe noi nu ne interesează că celelate televiziuni au dat interviul. Este dreptul lor să îşi facă politica editorială cum cred de cuvinţă. În schimb, TVR este o instituţie plătită din bani publici, din banii românilor şi nu ni se pare, cel puţin, etic, moral, deontologic, ca la oră de prime time să difuzezi un interviu cu o persoană urmărită internaţional, pe numele căreia ÎCCJ a emis un mandat de arestare, o persoană care este fugită din ţară şi pentru aducerea ei în România pentru a răspunde instituţiilor statului, statul român consumă bani, timp şi energie”, a declarat preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, la solicitarea MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici