Preşedintele PSD spune ce va conţine legea dublului standard: Se confiscă tot lotul de marfă/ Dragnea anunţă un proiect pentru ca mamele care primesc indemnizaţii să poată avea şi alte venituri

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că legea dublului standard va fi scoasă în procedură de urgenţă deoarece este un proiect vital, afirmând că pentru cei care nu vor respecta regulile printre sancţiuni se află confiscarea mărfii şi 4% din cifra de afaceri pe anul respectiv.

3436 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD spune ce va conţine legea dublului standard: Se confiscă tot lotul de marfă/ Dragnea anunţă un proiect pentru ca mamele care primesc indemnizaţii să poată avea şi alte venituri

Preşedintele PSD anunţă ce va conţine legea dublului standard: Se confiscă tot lotul de marfă

"Am semnat-o deja azi după amiază împreună cu Vali Steriu. Se confiscă tot lotul de marfă şi nu este exclusă nici acţiunea penală. 4% din cifra de afaceri din anul respectiv. Dacă vorbim de un lanţ de magazine nu vorbim de cifra de afaceri a magazimului respectiv, ci a întregului lanţ. (...) În luna iunie iese", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

"În procedură de urgenţă o scoatem această lege, pentru că este o lege vitală pentru noi. Noi oricum avem majoritate şi o scoatem. Şi eu sunt curios dacă o semnează (n.r.: Klaus Iohannis) pentru că e o lovitură exact pentru stăpânii lui. (...) Zilele trecute nişte oameni de bine îmi spuneau că să aşteptăm să vedem ce face Uniunea Europeană. Legea asta nu încalcă nicio lege din tratatul Uniunii Europene", a mai afirmat Dragnea.

Liderul PSD a spus în repetate rânduri că este inacceptabil ca românii să beneficieze de produse de calitate mai proastă decât alţi cetăţeni europeni, pornind de la produsele alimentare şi până la medicamente.

Dragnea anunţă un proiect pentru ca mamele care primesc indemnizaţii să poată avea şi alte venituri

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că marţi va intra în procedură parlamentară modificarea legii, astfel încât mamele care primesc indemnizaţii de creştere a copilului să poată avea şi alte câştiguri din desfăşurarea de activităţi independente, din drepturi de autor sau agricultură.

"Va intra în procedură parlamentară. Va fi adopta până la sfârşitul sesiunii. Vor avea voie mămicile să desfăşoare activităţii independente, activităţi din drepturi de autor, activităţi care nu implică îndepărtarea mamei de copil. Nimeni nu e perfect. Noi aşa am gândit legea. Am dublat indemnizaţiile. Asta ne-a scăpat. Mâine această lege va intra în procedură parlamentară. Este doar un articol. Atât de uşor a fost", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Reacţia a venit după ce prezentatoarea tv Mirela Vaida a scris pe Facebook că nu poate avea alte venituri, deoarece are indemnizaţie de creştere a copilului, iar legea nu permite alte câştiguri.

Întrebat dacă preşedintelee Klaus Iohannis va semna legea, liderul PSD a completat: "Chiar nu mă interesează. Până la sfârşit are s-o promulge. O poate întârzia dar nu are ce să facă. Şi cu ritmul lui în care are nevoie de citit ceva, e doar un articol. Nu o să îi ia mult să-l analizeze"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici