Preşedintele Traian Băsescu se află la Predeal

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, se află, vineri, în staţiunea Predeal. Primarul din Predeal, Ionuţ Goidescu, a declarat că preşedintele se află în staţiune, fiind cazat la vila de protocol din localitate, unde stă de fiecare dată când vine aici.

68 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu se află la Predeal

Preşedintele Traian Băsescu se află la Predeal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primarul a spus că este posibil ca în noaptea de Revelion preşedintele şi soţia sa să rămână la Predeal, dar nu este exclus nici ca şeful statului să meargă la Sinaia sau la Braşov.

Goidescu a mai spus că în noaptea de Revelion la pârtia din staţiune vor avea loc specatcole de muzică şi un foc de artificii.

Totodată, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, îşi va petrece Revelionul la Predeal, după ce de Crăciun a mers la Sinaia. Udrea declara că "în mod sigur" se va afla pe pârtie, şi la Predeal, şi la Braşov, chiar dacă nu schiază.

În timpul iernii, preşedintele Băsescu obişnuieşte să meargă la Predeal împreună cu soţia sa.

Şeful statului şi-a petrecut Revelionul şi în alţi ani la Predeal, iar anul trecut s-a aflat la Sinaia, de unde a transmis mesajul său de Anul Nou către români, el spunând că 2010 va fi anul în care "vom scăpa de criză" şi că a două jumătate a anului în care am intrat va însemna începutul creşterii economice.

După mesajul de Anul Nou transmis românilor de la Sinaia cu puţin înainte de miezul nopţii, preşedintele Traian Băsescu a mers la un hotel situat în centrul staţiunii, unde a petrecut până după ora 03.00 şi a dansat alături de soţia sa, Maria, de fiica sa cea mică, Elena, de ministrul Dezvoltării Regionale Elena Udrea şi de soţul acesteia, Dorin Cocoş. La petrecere a luat parte şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici