Preşedintele USR, Nicuşor Dan: Am avut o discuţie informală cu PNL. Un guvern condus de Cioloş, foarte improbabil - FOTO

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat vineri că a avut o întâlnire informală cu PNL, după consultările de la Cotroceni, pentru susţinerea unui guvern condus de un tehnocrat, însă USR consideră că este foarte improbabil ca acest lucru să se întâmple.

3159 afișări
Imaginea articolului Preşedintele USR, Nicuşor Dan: Am avut o discuţie informală cu PNL. Un guvern condus de Cioloş, foarte improbabil - FOTO

Preşedintele USR, Nicuşor Dan: Am avut o discuţie informală cu PNL. Un guvern condus de Cioloş, foarte improbabil - FOTO

„Am avut o discuţie informală cu cei de la PNL, cu preşedinta partidului, doamna Turcan. A fost o discuţie informală după consultările de la Cotroceni. Noi rămânem la poziţia pe care am avut-o în toată campania electorală, anume că cea mai bună soluţie pentru România ar fi un guvern condus de un tehocrat care să aibă susţinerea politică a unor partide din care să nu facă parte PSD. Dacian Cioloş, o variantă foarte bună, din păcate această soluţie pare foarte departe de a fi realizată”, a spus Nicuşor Dan, întrebat dacă a avut o întâlnire cu PNL.

El a afirmat că dacă vreodată această soluţie va fi posibilă, USR va negocia, însă această variantă pare foarte improbabilă.

„Nu facem, aşa cum am spus în toată campania electorală, alianţe cu nimeni. De colaborat punctual pe proiecte vom colabora cu toată lumea, cu toate partidele din Parlament, cu PSD, cu ALDE, cu PNL, cu oricine este acolo, dar vom avea aceeaşi activitate pe care o avem şi în Consiliul General şi consiliile locale, strict pe proiecte. Proiectele bune le votăm, proiectele care nu sunt bune nu le votăm, încercăm să venim cu iniţiativele noastre şi să găsim majoritae în jurul lor”, a subliniat Nicuşor Dan.

Întrebat dacă va mai avea întâlniri cu cei de la PNL, înainte de consultările de la Cotroceni, Nicuşor Dan a răspuns că dacă cei de la PNL vor considera de cuviinţă vor mai exista întâlniri, atitudine valabilă şi pentru alte partide.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici