Prigoană: M-am înscris în cursa pentru candidatura la Capitală ca să existe competiţie în partid

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că s-a înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei pentru a fi competiţie în partid, arătând că persoana cea mai bine plasată în sondaje va reprezenta PDL şi că îşi doreşte o capitală europeană.

482 afișări
Imaginea articolului Prigoană: M-am înscris în cursa pentru candidatura la Capitală ca să existe competiţie în partid

Prigoană: M-am înscris în cursa pentru candidatura la Capitală ca să existe competiţie în partid (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Prigoană a spus motivaţiile pentru care s-a înscris în această competiţie: "Ca să existe competiţie în partid. Cum era să fie competiţie în partid cu un singur candidat? Ca să pară că e democraţie, ne înscriem mai mulţi".

Silviu Prigoană a arătat că nu ştie în ce constau probele din competiţia internă a partidului, dar crede că partidul va hotărî cine va candida pentru Primăria Capitalei pe baza unui sondaj.

"Va fi o competiţie internă în partid, dar nu mi s-au dat probele competiţiei. Sper să nu fie ceva de atletism, ca să nu pierd", a adăugat Prigoană.

El a apreciat că "mai urmează şi alţii" să se înscrie în această cursă pentru Primăria Capitalei.

Potrivit lui Prigoană, BPN al PDL va hotărî candidatul patidului, dar nu se ştie încă data la care se va întâmpla acest lucru.

Întrebat care este obiectivul său principal în cazul în care va fi ales de PDL drept candidatul partidului pentru Primăria Generală, Silviu Prigoană a precizat că acesta este legat de realizarea unei capitalei europene, "cu tot ce include - transport, turism".

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, că în cursa internă din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile pentru Primăria Capitalei s-au înscris până acum Silviu Prigoană, Theodor Paleologu, posibil şi Costică Canacheu, menţionând că ea nu va candida.

"Nu candidez la Primăria Capitalei, vom merge cu cel care are cea mai mare încredere a bucureştenilor", a spus Udrea, la Realitatea TV.

Elena Udrea a precizat că mai mulţi democrat-liberali s-au înscris până acum în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului partidului.

"Pot să spun că în competiţia internă din PDL de desemnare a candidatului s-au înscris până acum domnul Prigoană, domnul Paleologu şi cred că şi domnul Canacheu, dar nu sunt sigură", a menţionat ea.

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat recent că Silviu Prigoană este "cel mai bine poziţionat" democrat-liberal pentru Primăria Capitalei şi că acesta sau Cristian Piedone ar putea să îl învingă pe Sorin Oprescu în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici