Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut de la PDL la UNPR

Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, soţul fostului ministru PDL Monica Iacob Ridzi, a trecut, miercuri, de la PDL la UNPR. Preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că Tiberiu Iacob Ridzi a trecut la această formaţiune.

681 afișări
Imaginea articolului Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut de la PDL la UNPR

Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut de la PDL la UNPR (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este adevărat. Tiberiu Iacob Ridzi este, de miercuri, la cererea dumnealui, membru UNPR. Este o decizie bună şi acest demers reprezintă o consolidare a echipei aflate în formare în judeţul Hunedoara", a spus Vochiţoiu.

Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007. Primul mandat al lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost unul parţial, după ce edilul-şef de atunci, Carol Schreter, a decedat.

Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Petroşani în luna februarie, dar rămăsese membru PDL. Ridzi a fost şi preşedinte al PDL Hunedoara din 2009, atunci înlocuindu-l în funcţie pe fostul ministru al Muncii Gheorghe Barbu.

Tiberiu Iacob Ridzi este soţul Monicăi Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului şi ambii au fost membri PDL. Monica Iacob Ridzi a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar la alegerile din 2012 ea a candidat din partea PPDD, câştigând un mandat de deputat în judeţul Hunedoara.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată, în 27 ianuarie, de ICCJ, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului, decizia nefiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici