Video Protest în Parlament, în faţa sălii plenului, în timpul discursului premierului Dăncilă / Reacţia lui Dragnea

Protest în Parlament, miercuri, în faţa sălii plenului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă.

7801 afișări

Mesajele protestatarilor din Parlament: "Ceauşescu n-a murit, este Dragnea travestit", "Cuib de hoţi şi de mafioţi" "Astăzi protestăm şi dumneavoastră veţi lua distanţă şi ne veţi respecta acest drept constituţional", a declarat unul dintre protestatari.

Protestul are loc în timp ce în plenul Parlamentului Viorica Dăncilă ţine un discurs despre stadiul pregătirilor pentru preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE din ianuarie 2019.

Parlamentarii USR au fost acuzaţi că au lăsat protestatarii să intre în Parlament, deşi regulamentul intern nu permite acest lucru.

Protestatarii au refuzat să iasă din Parlament la rugămintea angajaţilor şi s-au aşezat pe jos.

Pe cine reprezintă protestatarii care scandează pe holurile Parlamentului: Să vadă cine suntem!

Dragnea: Dacă la voi în studio vin asemenea oameni, mai faceţi emisiuni?

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat să facă declaraţii miercuri, în Parlament, supărat de atmosfera de pe holuri, unde zeci de protestatari #rezist au reuşit să intre şi să scandeze.

"Voi aşa vreţi să faceţi presă? Dacă la voi în studio vin asemenea oameni, mai faceţi emisiuni? Faceţi cu cei de la USR", a declarat Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Un grup de peste 10 persoane a reuşit să intre în Parlament, în timp ce premierul Viorica Dăncilă îşi susţinea discursul şi să scandeze în faţa plenului.

USR, după ce protestatarii au intrat pe la grupul parlamentar al formaţiunii: E exprimarea libertăţii

Deputatul USR Ion Stelian a declarat, miercuri, despre protestatarii intraţi în Parlament, care în prealabil făcuseră o cerere pentru a intra direct la grupul USR, că aceştia sunt oameni care se exprimă liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici