USR, după ce protestatarii au intrat pe la grupul parlamentar al formaţiunii: E exprimarea libertăţii

Deputatul USR Ion Stelian a declarat, miercuri, despre protestatarii intraţi în Parlament, care în prealabil făcuseră o cerere pentru a intra direct la grupul USR, că aceştia sunt oameni care se exprimă liber.

616 afișări
Imaginea articolului USR, după ce protestatarii au intrat pe la grupul parlamentar al formaţiunii: E exprimarea libertăţii

USR, după ce protestatarii au intrat pe la grupul parlamentar al formaţiunii: E exprimarea libertăţii

"Sunt oameni liberi. E o exprimare a libertăţii, este o voce importantă a societăţii şi oamenii ăştia prezintă foarte mulţi din societatea civilă, foarte mulţi oameni nemultumiţi. Trag un semnal de alarmă paşnic, au bociferat, atât au făcut. Acum vor să fie luaţi pe sus, au pus mâna pe sus, s-au pus pe jos pentru a nu fi luaţi cu forţa", a afirmat deputatul USR Ion Stelian, care este şi membru în Comisia specială pentru legile justiţiei, unde sunt modificate Codurile penale.

Protestarii aflaţi pe holurile Parlamentului spun că reprezintă trei organizaţii neguvernamentale, şi anume Iniţiativa Rezist, Rezistenţa şi Iniţiativa Civică, toate din Capital, ajungând în Casa Poporului pe la Grupul parlamentar USR.

"Aici au fost reprezetate trei grupuri din Bucureşti (...) Am făcut o cerere şi a fost aprobată. Am mers direct la grupul USR",a spus Mihai Poliţianu, de la Iniţiativa România.

Întrebat de către un jurnalist al postului Romania TV de ce se află la alt etaj decât cel la care este grupul USR, acesta a răspuns: "I-aş mulţumi în persoană domnului Ghiţă dacă ar fi aici"

Un alt protestatar a declarat: "Să ne cunoască, toţi aduc acuze, să vadă cine suntem cu adevărat. Ne cheamă doar conştiinţa, ce fac ei (n.r.reprezentanţii PSD) acum e mizerabil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici