PSD a acceptat să discute cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă: Ne vedem la sediul PSD

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat joi seara decizia luată în Biroul Permanent Naţional de a discuta cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă. Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

2685 afișări
Imaginea articolului PSD a acceptat să discute cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă: Ne vedem la sediul PSD

PSD a acceptat să discute cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă: Ne vedem la sediul PSD

„A fost o decizie în cadrul Biroului Permanent Naţional ca să ne vedem cu primul ministru desemnat. E şi normal să ne vedem cu premierul desemnat într-un moment destul de dificil prin care trece România în acest moment. În primul rând solicitarea este din partea primului ministru desemnat şi cum cred că este corect ne vedem la PSD”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că nu a avut încă o discuţie cu Ciucă, însă „s-a arătat o intenţie de a avea această întâlnire”.

Ciolacu a spus că acest demers nu înseamnă o negociere cu PNL, cât timp „în acest moment, PNL are o decizie internă de a nu se vedea cu PSD sau să negocieze”. El nu exclude negocierea: „Dacă vor lua altă decizie în forurile partidului, atunci vom vedea”.

În ceea ce priveşte calendarul de învestire a noullui guvern, Marcel Ciolacu a spus că mai întâi trebuie văzut dacă acest guvern va avea o majoritate.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat astăzi că a decis să-l desemneze pe Nicolae Ciucă pentru a forma un nou Guvern.

Anunţul a fost făcut după consultările de joi de la palatul Cotroceni la care au participat toate partidele parlamentare.

„Am fost foarte mulţumit şi bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare... mi-a fost propus Nicolae Ciucă... am decis să desemnez drept candidat pentru funcţia de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici