PSD, moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu: "Domnul Iohannis poate veni tot cu domnul Cioloş, cu vărul domnului Cioloş, cu Dan Mihalache şi intrăm în instabilitate"

Social-democraţii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, liderul PSD, Liviu Dragnea, spunând că parlamentarii PSD erau pregătiţi să depună un astfel de document şi împotriva ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, dar acesta a demisionat între timp.

1639 afișări
Imaginea articolului PSD, moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu: "Domnul Iohannis poate veni tot cu domnul Cioloş, cu vărul domnului Cioloş, cu Dan Mihalache şi intrăm în instabilitate"

PSD, moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu

"Ieri (duminică - n.r.) am decis, împreună cu colegii mei să depunem azi două moţiuni simple. Probabil că vom depune doar una, pentru că una era pe Sănătate. Am înţeles că au aflat de aseară şi probabil că s-au speriat. O altă moţiune e pe agricultură", a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că a semnat primul moţiunea împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu.

"O s-o depunem azi în plen. Până când se va dezbate şi vota, are timp actualul ministru să plece, să nu mai ajungă la această moţiune simplă", a afirmat liderul PSD.

Totodată, Liviu Dragnea a precizat că a discutat cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre oportunitatea depunerii unei moţiuni de cenzură.

"Încă evaluăm ce şanse reale ar fi ca o moţiune de cenzură odată adoptată să dea naştere unui guvern politic, responsabil. Deocamdată şansele sunt foarte mici, pentru că ajungem la dl. Iohannis, care poate veni tot cu dl. Cioloş, poate veni cu vărul dlui Cioloş, cu Dan Mihalache sau cu tot felul de nume de astea şi intrăm într-o instabilitate'', a susţinut Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici