Remanierea lui Berceanu ar putea fi pusă în discuţia Colegiului Director al PDL

Premierul Emil Boc ar putea supune, joi, aprobării Colegiului Director al PDL şi remanierea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, care ar fi înlocuit cu senatorul Anca Boagiu, ce a mai deţinut acest post, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea partidului.

23 afișări
Imaginea articolului Remanierea lui Berceanu ar putea fi pusă în discuţia Colegiului Director al PDL

Remanierea lui Berceanu ar putea fi pusă în discuţia Colegiului Director al PDL (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Berceanu, ca şi Mihail Dumitru, Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan, s-a aflat, joi dimineaţă, la Palatul Victoria, având întâlniri separate cu premierul.

La scurt timp după aceea, remanierile lui Dumitru şi Vlădescu au fost confirmate. De asemenea, Şeitan a fost plasat pe lista remaniaţilor, în timp ce cu privire la Radu Berceanu informaţiile dinspre PDL indicau că acesta îşi va păstra funcţia.

Ulterior, Boc a plecat la Parlament împreună cu Gheorghe Flutur şi Gheorghe Falcă şi a avut discuţii, pentru mai bine de o oră, cu o serie de lideri şi parlamentari PDL, în cabinetul preşedintelui Camerei, Roberta Anastase.

Conform surselor citate, la această întâlnire s-a discutat şi despre înlocuirea din funcţie a lui Berceanu. Surse din conducerea PDL au susţinut că remanierea ministrului Transporturilor ar urma să fie supusă aprobării Colegiului Director, care a început la ora transmiterii acestei ştiri.

Sursele citate au mai susţinut că numele luat în calcul pentru eventuala preluare a portofoliului Transporturilor este cel al senatorului PDL Anca Boagiu, care a mai deţinut acest post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici