Rezultate alegeri parlamentare 2012 HARGHITA

MEDIAFAX îţi prezintă primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 pentru fiecare judeţ în parte. Rămâi pe mediafax.ro pentru a afla rezultate exit poll şi rezultate BEC pentru Harghita.

929 afișări
Imaginea articolului Rezultate alegeri parlamentare 2012 HARGHITA

ALEGERI PARLAMENTARE: Lista completă a candidaţilor din Harghita (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

LISTA MANDATELOR PENTRU CAMERA DEPUTAŢILOR:

Korodi Attila - UDMR

Kelemen Hunor - UDMR

Antal Istvan - UDMR

Moldovan Iosif - UDMR

Duşa Mircea - USL-PSD

LISTA MANDATELOR PENTRU SENAT:

Tanczos Barna - UDMR

Verestoy Attila - UDMR

 

Ministrul de Interne, Mircea Duşa, care a candidat din partea USL pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 5 din Harghita, şi-ar adjudeca funcţia la redistribuire, arată numărătoarea paralelă făcută de ARD Harghita, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Potrivit numărătorii paralele realizate de ARD Harghita, în Colegiul nr. 5 niciunul din cei şapte candidaţi care şi-au disputat mandatul de deputat nu a obţinut 50 la sută plus unu din voturi.

Preşedintele ARD Harghita, Adrian Trif, a declarat corespondentului MEDIAFAX că datele rezultate în urma numărătorii paralele relevă că USL a obţinut un scor de 48 la sută, liderul social-democraţilor harghiteni, Mircea Duşa, urmând să obţină mandatul la redistribuire.

Conform numărătorii paralele a ARD Harghita, în acest colegiu UDMR a obţinut 31 la sută din voturile exprimate, ARD - zece la sută, iar PPDD - şase la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici