Robert Cazanciuc: Legea Anastasia a trecut de Senat / Sunt anunţate pedepse mai aspre pentru cei care se urcă la volan beţi, drogaţi ori fără permis

  • Legea Anastasia a trecut de votul Senatului, luni, cu vot unanim.
  • Senatul este prima cameră sesizată pentru modificarea Codului Penal, pentru a-i pedepsi mai aspru pe cei care se urcă la volan beţi sau drogaţi ori fără permis şi produc victime.
2912 afișări
Imaginea articolului Robert Cazanciuc: Legea Anastasia a trecut de Senat / Sunt anunţate pedepse mai aspre pentru cei care se urcă la volan beţi, drogaţi ori fără permis

Robert Cazanciuc: Legea Anastasia a trecut de Senat / Sunt anunţate pedepse mai mari pentru cei care se urcă la volan beţi, drogaţi ori fără permis

„Legea Anastasia a trecut de Senat, cu vot unanim! Am iniţiat această lege ca răspuns al Parlamentului la revolta publică, la revolta oamenilor îndureraţi atunci când văd că le mor semenii, iar vinovaţii se urcă din nou la volan liberi să producă noi accidente rutiere”, spune senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Acesta spune că îşi doreşte ca şi deputaţii să dezbată şi să adopte cu celeritate această modificare a Codului Penal, în condiţiile în care, de când a fost reiniţiat acest proiect legislativ, continuă să moară oameni în accidentele produse pe drumuri „de oameni inconştienţi care se urcă la volan beţi sau drogaţi ori fără permis”.

„Modificarea legislativă va trebui să fie un semnal de alarmă pentru noi toţi, pentru că, atunci când vedem că cineva se urcă beat sau drogat la volan, ar trebui să-l tragem de mânecă. Sigur, este nevoie şi de modificarea Codului Rutier, astfel încât cine comite o crimă conducând beat sau drogat ori fără permis auto să nu mai aibă niciodată dreptul de a conduce pe drumurile publice niciun vehicul. Mulţumesc lui Daniel Fenechiu şi tuturor colegilor care au semnat sau votat această iniţiativă!”, a mai spus Cazanciuc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici