România aşteaptă un alt ambasador. Adrian Zuckerman şi-a încheiat mandatul la Bucureşti

  • Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman şi-a încetat mandatul la Bucureşti.
  • Ambasadorul şi-a luat rămas bun de la înalţii demnitari români.
  • Interimatul este asigurat de adjunctul ambasadei, David Muniz.
563 afișări
Imaginea articolului România aşteaptă un alt ambasador. Adrian Zuckerman şi-a încheiat mandatul la Bucureşti

România aşteaptă un alt ambasador. Adrian Zuckerman şi-a încheiat mandatul la Bucureşti

Omul lui Trump la Bucureşti pleacă după un an şi câteva luni. Adrian Zuckerman şi-a încheiat mandatul şi a luat la rând instituţiile româneşti în semn de rămas bun. Nu se ştie exact data la care va elibera postul. Doar că locul său va fi luat, temporar, de David Muniz, responsabilul cu afacerile Ambasada SUA.

„Numele meu este David Muniz. Sunt adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA. Acest an a avut multe incertitudini pentru noi toţi şi împreună vom mai înfrunta multe provocări, în lupta noastră de a ne întoarce la o normalitate”, a declarat David Muniz.

Adrian Zukerman este un avocat celebru, născut în România, cu părinţi, care au studiat la Universitatea din Bucureşti. A emigrat în SUA când avea 10 ani. La audierile din Congres, ambasadorul a spus nu doar că numirea este onoarea vieţii lui, dar şi că doreşte să ajute România să-şi elimine propriile obstacole în calea dezvoltării, în special corupţia. 

E prieten şi partener de golf al fostului preşedinte American, Donald Trump. E de aşteptat ca Joe Biden să facă o nouă nominalizare, în viitorul apropiat.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici