Roşca Stănescu: Ni s-a transmis oficial să nu facem amendamente la buget; Haşotti: Nu este adevărat

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu susţine că i s-ar fi transmis în mod "cât se poate de oficial" să nu facă amendamente la bugetul de stat pe anul 2013, în timp ce liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, infirmă spusele colegului său.

494 afișări
Imaginea articolului Roşca Stănescu: Ni s-a transmis oficial să nu facem amendamente la buget; Haşotti: Nu este adevărat

Roşca Stănescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mai întâi am primit un sms prin care mi s-a spus că până vineri putem face amendamente, după care în momentul în care am cerut formularele (pentru a depune amendamente la buget, n.r.) mi s-a transmis cât se poate de oficial că ni se cere să nu facem amendamente", a declarat Roşca Stănescu într-o emisiune Realitatea TV.

De asemenea, liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cele susţinute de Sorin Roşca Stănescu nu sunt adevărate.

"Nu este adevărat, chiar parlamentarii USL au primit, eu am dat sms tuturor parlamentarilor că amendamentele se depun de joi până sâmbătă", a declarat Haşotti, pentru MEDIAFAX, însă nu a putut preciza câte amendamente au fost depuse în numele grupului PNL.

Potrivit programului stabilit de Birourile Permanente ale celor două Camere, parlamentarii au avut la dispoziţie săptămâna în curs pentru a depune amendamente la proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2013.

În zilele de luni, marţi şi miercuri urmează fi făcute audierile în comisiile de specialitate pentru fiecare minister în parte, iar începând de joi şi până luni, inclusiv, cele două proiecte de lege vor fi dezbătute în comisiile comune de Buget-Finanţe.

Proiectele de buget urmează să fie dezbătute în plenul Parlamentului marţi, 5 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici