Scandal la grupul PNL din Senat: Unii liberali îi transmit lui Haşotti că nu mai are sprijin - surse

Senatorii liberali s-au reunit într-o şedinţă de urgenţă, în paralel cu lucrările plenului, o parte a membrilor grupului PNL reproşându-i lui Puiu Haşotti că nu i-a consultat atunci când l-a propus pe Ioan Ghişe în Comisia juridică a forului legislativ.

377 afișări
Imaginea articolului Scandal la grupul PNL din Senat: Unii liberali îi transmit lui Haşotti că nu mai are sprijin - surse

Puiu Haşotti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din grupul PNL, subiectul şedinţei este legat de nominalizarea lui Ioan Ghise, din partea PNL, ca membru al Comisiei juridice. Mai mulţi senatori PNL sunt revoltaţi că liderul grupului, Puiu Haşotti, nu i-ar fi consultat înainte ca propunerea să fie făcută în plenul Senatului.

Între cei nemulţumiţi se numără şi preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc, care de asemenea nu ar fi fost consultat, au relatat aceleaşi surse.

Surse din grupul PNL au precizat pentru MEDIAFAX că senatorii nemulţumiţi i-au transmis lui Puiu Haşotti că nu mai beneficiază de susţinerea lor pentru a conduce grupul parlamentar.

La şedinţa senatorilor liberali participă şi fostul lider PNL Crin Antonescu.

Ioan Ghişe a fost propus în locul lui Sebastian Grapa pentru a face parte din Comisia juridică, în condiţiile în care Grapă a optat pentru a face parte din Comisia de regulament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici